Reklamacije

  • Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira provjerite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocijepani dijelovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovete na broj telefona 053 207 142 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu junglebabyba@gmail.com i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavjestićemo Vas o daljem postupanju.
  • Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja pakovanja ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj 053 207 142, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu junglebabyba@gmail.com  i opišete kakav problem imate..

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da reklamirate
  • Opis problema koji imate

U najkraćem mogućem roku, od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavjestićemo Vas o daljem postupanju.
-U slučaju vraćanja robe kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj: pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi MIS TRADE- Company doo Doboj, već trošak pada na teret kupca.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima reklamacije.

Preuzmite reklamacioni list ovde.

Vaš Jungle Baby!

 

string(0) ""
string(0) ""