Najčešća pitanja

Pored internet prodavnice koja pokriva teritoriju BiH postoji i internet prodavnica koja posluje na teritoriji Srbije- www.junglebaby.rs. U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije navedene dvije države, čim bude postojala takva mogućnost obavijestićemo Vas.

Za sve narudžbe čiji ukupni iznos računa prelazi 50,00 KM  poštarina je besplatna. Za porudžbine čiji je ukupan iznos ispod 50,00 KM poštarina se plaća po trenutno važećem cjenovniku kurirske službe.

U ovom slučaju, potrebno je da u roku od 30 minuta nakon poslate narudžbe  a u primljenom e-mailu koji ste dobili da ste uspješno naručili, kliknete na poništi ovdje. Na ovaj način će se Vaša narudžba biti poništena. Ukoliko to ne uradite u naznačenom vremenu, moguće je izvršiti povrat robe, ali u tom slučaju Vi plaćate trošak poštarine.

Kada kliknete na dugme „Poruči“ na Vaš e-mail će stići poruka sa svim stavkama koje ste poručili.

Svoje podatke možete mijenjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''moj profil''. Na ovom mjestu, takođe, možete mijenjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.

string(0) ""
string(0) ""