Jungle priče
27.11.2019.

Kako Vam mala i kompaktna kolica mogu olakšati svakodnevnicu

27.11.2019.

Uobičajeno je da roditelji prvo prave odabir glavnih tj. "velikih" kolica, dok se ubrzo nakon rođenja bebice odlučuju za kupovinu laganih kišobran kolica.

Danas se moderna kompaktna kolica doživljavaju kao bitna kupovina koja čak može zameniti potrebu za velikim kolicima, posebno za roditelje koji žive u gradu. To je zato što se mnoga kompaktna kolica mogu koristiti od rođenja uz dodatak sinteze za nošenje, a kompaktan i lagan dizajn nudi mnoge prednosti.

Dajemo Vam pet razloga zašto Vam kompaktna kolica mogu pomoći u svakodnevnom životu:

Udobnost za bebu

Kada su male noge umorne ili je vreme za spavanje, a Vi ste van kuće, kompaktna kolica sa funkcijom obaranja naslona i podizanja oslonca za noge omogućiće Vam da ostanete u pokretu, dok vaše dete drema, udobno smešteno u kolicima.

Ušteda

Kišobran kolica mogu biti pristupačnija od mnogih sistema kolica, tako da možete uštedeti i imati savšeno praktična kolica za Vašu bebu.

Kompaktnost koja olakšava putovanja

Bilo da putujete autobusom, vozom ili avionom prednost ovih kolica je što ih možete sklopiti i nositi uvek uz vas. Dok će ukoliko putujete automobilom ovakva kolica zauzimati jako malo prostora u Vašem gepeku.

Prijatna vožnja

Moderna lagana kolica su okretna i manje glomazna od tradicionalnih kolica. Lako ćete moći da se nosite sa rupama na trotoaru, sa kaldrmom i ivičnjacima.

Pogodna za celu porodicu

Lagana i kompaktna kolica su jednostavna za korišćenje bakama i dekama kao i starijoj braći i sestrama koji odmenjuju roditelje i daju im dobro zasluženi predah.

Mi Vam preporučujemo neke od laganih kolica koje možete naći na našem online shop-u.

Ostavi komentar

string(0) ""
string(0) ""