Zamjena artikla

Ukoliko ste nakon prijema probali artikal i utvrdili da veličina ne odgovara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem na kontakt telefon 053 207 142 ili nam pošaljite email na adresu: junglebabyba.gmail.com. Neophodno je da u tom trenutku imate pored sebe broj računa/otpremnice i da nam saopštite šifru artikla i veličinu koja bi Vam odgovarala.
Takođe ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite da ga zamijenite za drugi artikal iste ili veće cjenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate na kontakt telefon: 053 207 142 ili nam pošaljite email na adresu: junglebabyba@gmail.com Vaš broj računa/otpremnice i šifru i veličinu artikla za koji želite da zamjenite prvobitno poručeni artikal.
Nakon toga, vrši se fizička provjera dostupnosti željene veličine, odnosno željenog artikla nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gdje će Vam biti objašnjen čitav proces zamjene veličine za odgovarajuću, odnosno zamjena artikla za drugi.
Poručeni artikal nije moguće mjenjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povrata robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju.

Rok zamjene
Rok za zamjenu veličine artikla je 15 dana od trenutka podnošenja zahtjeva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke
Troškove zamjene robe snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Ukoliko je kupac pogriješio prilikom odabira artikla, prilikom preuzimanja robe, kupac plaća iznos jedne poštarine kuriru Pošte Srpske ad koji bude preuzimao robu za zamjenu.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamjene veličine artikla i zamjene artikla za drugi.

Vaš Jungle Baby!

 

string(0) ""
string(0) ""