Uslovi isporuke

GDJE SE ROBA ISPORUČUJE?
Naručene artikle isporučujemo na teritoriji BiH, odnosno u svim mjestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Pošte Srpske a.d..

ROK ISPORUKE
Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme "Potvrdi", na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspješnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja i isporuku možete očekivati u roku od 2-3 radnih dana.
Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.
Rok isporuke porudžbina je 2-3 radna dana. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

PREUZIMANJE POŠILJKE
Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danom u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavjestite.
Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.
Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

CIJENA ISPORUKE
Cijena isporuke za porudžbine veće od 50,00 KM je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cijenu isporuke snosi kupac.
Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.

Vaš Jungle Baby!

 

string(0) ""
string(0) ""